![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Naposleduk v glavata mi se vurti edin vupros:dali vsi4ki black metalisti sa satanisti i dali vsi4ki satanisti sa black metalisti?
Ne govoria za 4lenuvane v sekti,za drane na ku4eta i kotki,a za dulboko li4nite viarvania,koito sa te podtiknali da proslu6a6 tazi muzika.Taka kato gledam oburnatia krustna vrata si znam za6to e tam-zaradi omrazata mi kum hristianstvoto i vsi4kite gluposti svazani s nego.Moje bi puk ot tazi omraza idvat i drugite mi interesi svurzani sus satanizma. Az sum edna ,a vie ste mnogo.Mojete li da mi otgovorite? Dali black metala i satanizma sa nerazrivno svurzani? V kakvo viarvata vie? -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
mdaaaaa...absolutno podkrepqm mnenieto na Myrtviqt_zvqr. Osven tva trqa da se naprai razgrani4enie mejdu satanizym, antihrizym i psevdosatanizym(poslednoto e dosta komersialno v posledno vreme.Spravka : www.satan2000.com ) ...i ottam trqa da se zamislime kvo vsu6nost e da si antihrist, dali mrazi6 hristiqnstvoto kato religiq ili prosto mrazi6 cyrkvata i neinata predstava za religiq...oba4e kakvo vsu6nost e hristiqnstvo...6tom curkvata zamestva bog na zemqta, na4i tq ni dava predstava za religiqta ni...i pove4eto hristiqni vqrvat na curkvata po default...a tiq na koito im miri6e na gnilo pak moje da sa hristiqni, ama prosto da si vqrvat samo v Bog, a ne v tova koeto kazva curkvata...kat se zamislq otde moje da sme sigurni 4e 4te evangeliq ne sa bili upgrade-vani ot curkvata, taka 4e da i poslujat po-lesno da izkarva na pa6a mirolubivite useri na religiqta....abe slojna e rabotata...i gnusna...az ne vqrvam v bog, mrazq curkvata
![]() ![]() tam za vruzkata mejdu bleka i satanizma nqma kvo da govorq, to stana qsno... aaaaa i o6te ne6to..... proslovutite 11 pravila na zemqta.... na4i ako se mahne pravilo nomer 7....kvo izliza... 10te pravila na zemqta(11-1=10 ![]() ![]() ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:32 AM |