![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Naposleduk v glavata mi se vurti edin vupros:dali vsi4ki black metalisti sa satanisti i dali vsi4ki satanisti sa black metalisti?
Ne govoria za 4lenuvane v sekti,za drane na ku4eta i kotki,a za dulboko li4nite viarvania,koito sa te podtiknali da proslu6a6 tazi muzika.Taka kato gledam oburnatia krustna vrata si znam za6to e tam-zaradi omrazata mi kum hristianstvoto i vsi4kite gluposti svazani s nego.Moje bi puk ot tazi omraza idvat i drugite mi interesi svurzani sus satanizma. Az sum edna ,a vie ste mnogo.Mojete li da mi otgovorite? Dali black metala i satanizma sa nerazrivno svurzani? V kakvo viarvata vie? -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Не виждам къде е противоречието... Нищо не ми пречи да харесвам дадена музика, без да съм поддръжник на идеите, които проповядват създателите й. Абстрахирайки се от досадни или неприятни за мен текстови внушения, мога да се наслаждавам на музика, която иначе бих подминал. Dark Funeral, например, страшно ги уважавам като музиканти, но лирики като тези: QUOTE Satan Take my soul to hell I must burn in the inholy flames Satan Take my soul to hell I must burn to purify my weak soul Father някак си не се вписват в представата ми както за смислено послание, така и за сатанизъм въобще. Или пък друг пример - Matt Smith от Theocracy е толкова ревностен християнин, че чак ми се гади от наивните му псевдо-възпитателни и морализаторски текстове. Това не ми пречи да се възхищавам на композициите му. P.S. Лично според мен групите, които днес правят качествен блек, са тъкмо тези, които зарязаха псевдо-сатанинските послания... da-opredeleno imame razlichno menenie otnosno wyzpriemaneto na black-a pone..az si go priemam kato edno cqlo i mi e dosta stranno da go delq.ako teksta nqmashe znachenie horata shtqha da prawqt samo instrumentali. towa , che ti slushash black glawno zaradi muzikata si e twoi izbor i twoe razbirane. a teksta na Dark Funeral si e w tipichno tehen stil i ima.. nqkakwi idei-pone silno mazohistichni. a ima i drugo..az wse pak ocenqwam proizwedeniqta na razlichnite hora i chez samite tqh..izkustwoto e wid obshtuwane w sluchaq, ne e li?da kajem wednyj se sreshtnah s edin priqtel na dqdo mi na nqkawa kolektiwna wecherq.ta tozi tworec, koito e poet i to s dosta dobra reputaciq, se dyrja..gadno cqlata wecher i nakraq si natypka alchno nqkolko qbylki w djoba "za wkyshti" i na men mi beshe mn typo kak shte mu cheta nejnata, liubowna poeziq i shte si predstawqm kak si typche prostashki qbylkite po wsichki djobowe - e taka sym i s muzikata.shtom na teb ne ti prechat teq neshta-ok. a za serioznite grupi -ne-te ne sa izostawili ideqta za zloto i satanata syshto-prosto mnogo grupi sa nawlezli po-dylboko w simwolikata na neshtata, a ne powtarqt bezcelno "Satan,Satan...." Цитат ИСТИНСКИЯ САТАНИЗЪМ СЕ Е ЗАГУБИЛ ОЩЕ ПРЕДИ ВЕКОВЕ naprotiw - ne e, no na obshtestwoto izobshto ne mu e nujno da znae za towa..po-dobre da si misli, che nqma takiwa raboti, a i da gi e imalo che te sa umrqli predi wekowe...zashtoto i bez towa ne wseki e za takiwa neshta i izobshto masite i publichnostta ne sa hubawo neshto, kogato stawa wypros za magiq, kakwato i da e tq...towa pak dokazwa , che zanimaniqta na Cyrkwata na Satanata i ne sa tolkowa seriozni, kolkoto pokazni.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:43 AM |