![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Кажете какво смятате.. . имали истински вампири .. или само младежи които се кефят на кръвта.. и са смуквали някои др. път ?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Цитат ako az trygna da umiram ne trqbwa da se oplakwam ako nqma kryw.. хехеххе, това малко не ми се вярва, ама щом казваш... Цитат i kakwi sa teq lozungi..HORATA UMIRAT!...neka bydem sywestni..zwuchi mi kato izkustweno natrapwane na chuwstwo za wina.. Никой на никого нищо не натрапва. Всеки сам решава за себе си дали да се реже, дали да пие кръв и въобще какво да прави. Щом ти е кеф... радвай си се на кръвта. Нали форумите са за обсъждане? Който се страхува да не му натрапя някакво чувство за вина, може спокойно да не ме чете... или да предложи на модераторите да ме цензурират.... нали? -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:50 PM |