![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Кои са 3-те ви най-любими групи от следните стилове?
Black Death Gothic Industrial Metalcore Progressive Speed Symphonic Hard Rock -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Аз не съм почитател на блека, но по принцип си мисля, че имам известна представа какво представлява - отъждестявам го с групи като Мейхем, Иммортал, Дарктрон и прочее. Но за сметка на това си имам много добра представа що е дет метъл, защото слушам множество такива групи, и продължавам да твърдя, че Zyklon са точно такава група. Стилът на една група не се определя от това кои са членовете й, какви са текстовете й, какво ядат, какво серат, какво ебат и прочее, а единствено от това как свирят. Когато вкараш в блек метъла детаджийски рифове, вокали, барабани, сола и т.н., от оригиналния замисъл остава твърде малко, независимо какво им се иска на членовете на групата и на теб. То ако това беше блека аз щях да съм му най-големия фен
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:39 PM |