![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Тук можете да опишете вашето любимо местенце във вас... може да е пред копютъра, а може да е и тоалетната, а ако искате качете и снимка. По ваше желание обяснете защо ви е любимо
![]() ...................................................... Моето любимо място е леглото ми.. ![]() както обичам да си посливам се оказва че там минава повечето ми време ^^ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
за местенце вкъщи си обичам стаята си...малко разхвърлена нооо подредено разхвърлена...всяко нещо си има определено място и не се маха от там!... стаята ми е доста хахово местенце...боядисана е в зелено и оранжево
![]() а за местенце някъде на вън........Иракли...не съм ходила там от лятото но...надявам се не са започнали сторежи...толкова красиво...като отидох там...беше толкова тихо и се чуваха само вълните...имаше само две плажуващи семейства на цялата плажна ивица...пясъкът и водата бяха малко стряскащо чисти...до плажната ивица се намираше горичка...странно но и тя бе адски чиста...беше страхотно стоиш си на плажа чуваш вълните и в същото време умът на дърветата и как птичките пеят...страхотно е...разбирам защо такъв шум се вдигна около това място...в България такива чисти и не застроени кътчета са за съжаление огромна рядкост... -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 07:15 AM |