![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Продължение на темата на Svetyl
![]() http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=4421 Така: Размазващото начало с Rotting Christ и тяхният мега-готин, уникален албум Teogonia ![]() 1. The Sign of prime Creation 2. Keravnos Kivernitos 3. Enuma Elish 4. Gaia Tellus 5. Helios Hyperion 6. Nemecic 7. He, the Aethyr 8. Phobos' Synagogue 9. Rege Diabolicus 10. Threnody http://www.metal-world.info/forum/index.ph...2880&st=960 Сетих се, че можем да направим класация за 2006-та ![]() Кой ще се наеме да преброи гласовете за групите ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Според мен Petri има още много хляб да изяде, преди да може дори да настройва китарата на Jari Maenpaa, но това е тема на друг разговор. Новият Ensiferum наистина е страхотен, изненада ме много приятно. След "Dragonheads" очаквах пак нещо посредствено. Радвам се, че ме опровергаха.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Според мен Petri има още много хляб да изяде, преди да може дори да настройва китарата на Jari Maenpaa +1 Иначе Victory Songs е много приятно албумче, но имайки предвид какви зверства се задават, не вярвам да намери място в тазгодишния ми Топ 10. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:37 PM |