![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Любима банда. Много харесвана заради уникалността си, заради Небезмислените текстове. По дяволите, имат страхотни лирики, смислени, дълбоки и...да, саркастични.
40 000 children dying of starvation, while billions are spent on bombs creating death showers Кое е лигавото на това? Или повърхностното? Срашно ми харесва етно звученето им. Вмъкването на мотиви от арменската народна музика са не просто иновативност, а и маркер за разнообразие изобщо. Страхотна банда. PS: Цитат Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити. Не знаех, че освен че си тъп си и глух. Трябваше поне и да си ням, за да на пречиш. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:14 AM |