![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. 1.Безсмилените текстове са им чара според мен. 2.Музиката им е странно неповторима в сравнение с групите до които ги слагат. 3.Направо си е еднообразна ...и повърхностна да ![]() Значи аз и до ден днешен си ги въртя (Токсисити и Спайдърс). В съответните теми за "Хипнотайз" и "Мезмърийз" съм написал какво ми е мнението за новите неща на бандата ![]() П.С. За мен единствения им проблем си остава това, че малко бързичко омръзват. Все пак радват де, ако ги слушам по-рядичко ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 11:08 PM |