![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Днеска "получих" информация от сина на този, който ги кани в България (мой приятел). В момента преговарят за място, пари и т.н. нямало причина да пропадне събитието!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Защо всички блек метъли толкова много мразите Меноуор ? Аз също ги ненавиждам но това е друга тема на разговор ...A на такива слухове дет ги пуска дани не се връзвайте.. Една девойка от квартала ми каза че на 30 май щели да свирят MAIDEN, METALLICA и MANOWAR на една сцена... и аз щях да колабирам от смях... та тази същата цял ден се опитваше да ме убеди и накрая ми каза, че го е прочела в нета... та разровихме се и пишеше: NANOWAR, които взаимстват музиката си от MAIDEN, METALLICA и MANOWAR, ще идват в България на 30 май... така че кой недочул, кой непрочел все говори ...така че слуховете са си слухове ...и са по-неверни особено ако са от Дани ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 11:02 PM |