![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко си говорихме с един приятел, който има магазин за ловно-рибарски принадлежности и се завърза лек спор за хобитата на човек. Той смята, че хората дават най-много пари за своите хобита.
Споделете вашите скрити страсти влечения. Аз например се запалих по сноуборд. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Най-голямото ми хоби /за съжаление само хоби
![]() Също така чета и превеждам от френски на български /и това ми е само хоби/, но не и обратното ![]() Обичам и да се разхождам в Боровата горичка в моя квартал... в която няма борчета. Защо й казват "Боровата горичка" остава мистерия ![]() Обичам и да чета за индианците и да уча индиански езици... сега се мъча с езика на Лакота... научила съм само няколко израза. ![]() И другото - обожавам да карам ролери и да ходим на едни люлки в Морската градина с определени приятели ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:42 PM |