![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Незнам дали има такава тема , извинявам се предварително ако вече съществува такава , но в тази тема идеята ми беше всеки да напише имена на групи по следните категории :
Най-оригинално име на група която сте чували : Най-тъпо име на група : Най-странно име на група : Най-дълго име на група : Най-кратко име на група: Вашето любимо име на група: Ето и моята класация : Най-оригинално име на група която сте чували : Iron Maiden , Blind Guardian , Mercyful Fate , Cannibal Corpse , Children Of Bodom , Megadeth Най-тъпо име на група : Gamma Ray , Paradise Lost , Nightwish ( Феновете да не се обиждат , но много ме нерви това име) Най-странно име на група : Anaal Nathrakh , Gorgoroth , Dimmu Borgir Най-дълго име на група : Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis ( Групата е мексикански грайндкор ) Най-кратко име на група: P.O.D , Kiss , I Вашето любимо име на група: Iron Maiden , Grave Digger , Virgin Steele |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
ме-е-е-е-е-естенки
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:13 PM |