![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат ne goworim za bojestwenoto ili moje bi ne tochno w smisyla , w koito ti go razbirash..po-skoro za duhownoto..i za smisyla na jiwota , za principa na syshtestwuwaneto...ne mislq, che takiwa neshta gi interesuwat samo ulegnali umirashti nabojni babi i dqdowci(wsyshtnost naprotiw- te edwa li se zamislqt za takiwa neshta) ne mislq, che moje da se govori samo za duhovnoto. Sushtestvuvaneto - vyzmojno e samo sys edinstvoto na duh i tqlo. Цитат i sled twoeto mnenie wyprosa e - kato shte se otdawame samo na plytskite si instinkti, zashto se smqtame za neshto po-razlichno ot jiwotnite naprimer?ako naistina dyrjish na razbiraniqta trqbwa i da priemash, che choweka e jiwotno, koeto moje da e sywsem ok za teb est az ne mislq, che horata sa neshto poveche ot jivotnite - ponqkoga sa i po-loshi. FAKT: kogato ima syrevnovanie v prirodata slabiq protivnik biva ubivan (no i tova ne e zadyljitelno). Pri horata pobedata e edva togava dostatuchno udovletvoritelna kogato protivnika e unishtojen - psihicheski i fizicheski. ne mislq, che horata sa neshto poveche ot jivotnite. Spasenieto na dushata si e alchnost v chista forma - poveche jivot. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 04:27 PM |