![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
...сте чували преди време (месеци, години...), но не сте им обръщали внимание, а изведнъж здраво сте се запалили по тях и ви е яд, че преди сте ги пренебрегвали.
При мен така стана примерно с новите неща на Katatonia (пренебрегвах ги известно време и след това почнах да им се кефя) и също така с Nevermore - бях гледал клипа на "Belive in Nothing" преди около 3 години и не ме изкефи, а преди няколко месеца взех, че преслушах един албум и ми хареса доста, та в момента си се кефя и на въпросното парче ![]() Също така май и стана с олд скуул блек метъл групи като Darkthrone и Mayhem (до Wolf Lair Abyss, нататък хич не ги трая). Най-брутално май стана с Alice in Chains - бях гледал ММ клипа на "Heaven Beside You" преди доста време (едно 7-8 години има май), но тогава бях прекалено тъп и недорасъл за всякаква музика по-сложна от Металика или Менуор, и не ми хареса. И така съвсем бях отписал тази група и изведнъж ми щукна да си сваля нещо тяхно - свалих си албума "Dirt" и станах направо пристрастен към него. После и към всичко друго тяхно ![]() Май доста закъснях, имайки предвид, че от самоубийството на Лейн Стенли след по-малко от 3 месеца ще се навършат 3 години, ама по-добре късно отколкото никога... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Мнем, просто тоя "пичар" ме издразни, надменен ми се види и арогантен ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:49 AM |