![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
ei chakaite...az nqmam nishto protiw plytskoto ;]..imam protiw koncentriraneto na smisyla da jiweesh SAMO do towa
Цитат ne mislq, che moje da se govori samo za duhovnoto. Sushtestvuvaneto - vyzmojno e samo sys edinstvoto na duh i tqlo. da- no ne moje da se gowori i samo za tqloto osobeno w tema za dushata i prerajdaneto, inache est che e taka.a shtom ne mislish, che choweka e neshto poweche ot jiwotnite s pylno prawo mojesh da si dyrjish na swoqta teoriq. Цитат Spasenieto na dushata si e alchnost v chista forma - poveche jivot. towa ne go razbiram..ne e alchnost, a cel - celta na jiwota e usywyrshenstwane i ako ne moje da se postigne samo w edno prerajdane i trqbwat poweche towa edwa li e alchnost...krainata cel wse pak e wryshtane kym neshto po-wisshe, a ne "spasenie na dushata", za da ima jiwot forever.Цитат black_coffin, колкото до удовлетворяването на плътските желания - не виждам как това противоречи с духовното развитие. estestweno, che ne prechi ,daje pomaga , no ako ne e samocel -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:07 AM |