![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко си говорихме с един приятел, който има магазин за ловно-рибарски принадлежности и се завърза лек спор за хобитата на човек. Той смята, че хората дават най-много пари за своите хобита.
Споделете вашите скрити страсти влечения. Аз например се запалих по сноуборд. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Цитат Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. Не знам дали за моя "индиански" ставаше въпрос... не мисля, че не съществува, след като в другите страни дори имат речници /не знам как ги имат при условие, че индианците са нямали писменост, но са факт/, общо индианските езици и диалекти възлизат на над 500... Има и речници из сайтове. А и все още малкото останали живи индианци традиционалисти си говорят на техния език. Видях, че има още няколко индиански почитатели. Ще си позволя да споделя два линка с тях - Клубът в дир.бг и Българско индианско общество "Орловият кръг" - има доста интересна информация там ![]() П.П. Съжалявам за спама/флуда ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 10:05 PM |