![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Това което каза Мъртъв звяр- за болката на това място- според мен има голяма доза истина и на мен лично много пъти ми се иска , когато имам болки там да се нараня- само да не ме боли там( пред почитам, ако мога, да изпитам силна физическа болка, отколкото да изпитвам силна продължителна душевна болка).За това дали наистина душата има физическо измерение-незнам; много неща има изписани по този въпрос и все различни.Затова всеки решава сам за себе си в кое от тях да вярва или не.
Това за светлината в края на живота-аз съм чела, че това е защото когато човек умре последно умира зрението- постепенно отслабва( от периферията към центъра) и затова човек вижда този тунел със светлина. За прераждането нямам точно становище(и за това има много мнения), но ако има прераждане, то според мен човек няма как да знае, защото дори и да има спомени, то те са много бледи и бързо избледняват.Пък и човек има възможност да знае за това само в ранна детска възраст, но "големите и знаещи" го принуждават да не ги запазва и опознава, защото и тях са ги учили така да постъпват.Децата в ранна възраст са най- близко до 'висшите ' неша в живота, защото те са с все още прясно и неопетнено съзнание, и възприемат нещата по-поразлични начини. Това е според мен за сега по тази тема. ![]() Вие какво смятате за това? ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 04:00 PM |