![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Значи пускам тази тема по повод смъртта на баба ми преди 2 часа
![]() Какво правите когато ваш близък човек предаде богу дух ? Очаквате ли всеки момент най - лошото за вас и другите около вас ,без значение възраст и потекло. П.С.Незнам що написах тая тема .... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Моите съболезнования на всички, които са преживели смъртта на близък!
Смъртта не е край, убедена съм в това, просто ако е край всичко става напълно безсмислено. Няма смисъл в това цял живот да се бъхтиш и накрая просто да изчезнеш и не виждам великия смисъл в това, което всички наричат смисъл на живота - да оставиш нов живот, който също като теб след едно известно време да умре. Иначе, смъртта не се преодолява, времето не лекува, то може само да натрупа нови спомени над старите, но когато старите спомени и преживявания изплуват всичката болка се връща, независимо колко години са минали. Поне с мен е така. -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:02 AM |