![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Какво сте слушали преди да прослушате метъл?Аз като бях съвсем малка слушах с майка ми сръбско, минала съм през Spice Girls, Britney Spears, Jennifer Lopez
![]() После 8-9 клас взе наистина да ми писва ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Цитат Какво слушахте преди да откриете метъла? Метъл не съм "откривал", нито имам намерение да го правя, нито съм слушал нещо кой-знае-колко различно тогава, когато и да е било това. Та, след тези мнения... е, как да не ви напсува човек сега? Вие тъпи ли сте или какво? Някой тука каза, че човек израства, без дори да разбира смисъла на казаното. Така е, сега е моментът да продължите в тази насока на "израстване", че като знам повечето тука какво слушат, no comment. Сигурно има двама или трима човека, дето наистина слушат яки неща. the rest is kinda...........well..........gay. Вие си го знаете това, де. regards. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:54 AM |