![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Софийските хеви метъли SACRED TRUST се разделиха с фронтмена си Нико поради идейни различия относно бъдещото развитие на бандата.
Парчето "The King", записано от стария състав, можете да чуете тук. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
...има такъв момент.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1899 ![]() |
Учудвам се че толкова хора се вълнуват от съдбата на групата. Интересно е мнeнието за сапуна. Може би ще бъдем по-полезни така
![]() Относно раздялата ни с NIKO: 1Това е решение на цялата група (мислим че така ще можем да се развиваме по-добре) 2Тя наистина не стана по най-колегиалния начин и ние не се гордеем с това. (предполагам че не ни стиска да говорим истината в очите) 3Ние бихме желали да продължим работа си заедно но в други аспекти. 4За сайта не знам нищо за мен по-важно е да си наберем необходимия ни набор от инструменти и кубета. Той остава завинаги част от групата (по един или по друг начин).Без него тя никога нямаше да е това което е.Той е "виновника" за целия имидж на бандата.Негови са всички текстове без които не бихме могли да се вдъхновим за създаването на нашета музика.Честно казано не знам дали ще се справим без него.И все пак изцяло заставам зад това решение. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 12:59 AM |