![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Приемането на демо записи за конкурса за нова вокалистка на NIGHTWISH беше официално прекратено. До този момент са постъпили повече от 2000 демота. Името на избраната певица ще бъде оповестено в края на май, заедно с издаването на пилотния сингъл към новия албум.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
"Ева". Това ми звучи доста неочаквано. Поне за мен. Най-вероятно и сингълът ще е изненада. Честно казано колкото повече наближава датата, толкова повече ми се прокрадват някакви съмнения какво ще излезе и как ще звучи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Най-вероятно и сингълът ще е изненада. Честно казано колкото повече наближава датата, толкова повече ми се прокрадват някакви съмнения какво ще излезе и как ще звучи. Ще е инструментал, муахахаха Това ще бъде специално за всички, които се чудят коя ще е новата певица. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Надявам се, че с новата вокалистка ще се върнат към нивото, на което бяха при първите си албуми. Там имаха много добри песни, но към края оляха работата. След една от последните им "култови" песни - Where were you last night стигнаха до нивото на LP.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 12:43 AM |