![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Предварително се извинявам ако вече съществува подобна тема, но сие чудех едно нещо. А именно какво е мнението на младото здравомислещо поколение в България за ПОЛИЦИЯТА и изобщто за цялото МВР.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
I'm the cream of the crop, I rise to the top
I never eat a pig cause a pig is a cop значи точно преди седмица бях на шествието в подкрепа на натура 2000 и видях как ченгетата удряха момеичета и ги блъскаха...за мен полицията е най-добре организираната престъпна групироква в странта |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Лошото е, че в тази страна полицията има повече власт от колкото е необходимо, което автоматично ги прави опасни. Те са хора с пороци и недостатъци както всички останали и това, че имат оръжие през цялото време и им се опрощават случайни грешки, като това, че убили цивилен човек на улицата, защото им заприличал на известен престъпник ме кара да си мисля, от кого трябва да се чувствам по-застрашена в днешно време.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:22 AM |