![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Супер скъп клип! Супер кичозен. Супер гаден.
Песента беше като някое тотално изчистено хеви(Womanowar примерно) и нямаше нищо общо с блека. А клипа... скъп, с компютърна анимация, с не знам какво си, и пак изглежда гадно. Това е подигравка с всичко което означава Блек Метъл. Тази музика трябва да е в ъндърграунда. Трябва да е истинска. ТОВА Е ТОТАЛЕН КОМЕРС!!!!!!! От цялата работа лъха на самозабравяне. Хайде да направим скъп клип. Хайде песента да е по мелодична и да има повече чисто пеене(тоест да е по-radio friendly) и така нанататък. Примерно по ММ въртят и един клип на Ancient - ето това вече са видения от ада! Dimmu Borgir e шибан кич! Ако Ancient не ви харесват - не слушайте блек. П.С. Имайте предвид че аз по принцип не слушам Блек Метъл щото въобще не ме кефи. Но този клип наистина ме издразни. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 22 2003, 08:01 AM) Супер скъп клип! Супер кичозен. Супер гаден. Песента беше като някое тотално изчистено хеви(Womanowar примерно) и нямаше нищо общо с блека. А клипа... скъп, с компютърна анимация, с не знам какво си, и пак изглежда гадно. Това е подигравка с всичко което означава Блек Метъл. Тази музика трябва да е в ъндърграунда. Трябва да е истинска. ТОВА Е ТОТАЛЕН КОМЕРС!!!!!!! От цялата работа лъха на самозабравяне. Хайде да направим скъп клип. Хайде песента да е по мелодична и да има повече чисто пеене(тоест да е по-radio friendly) и така нанататък. Примерно по ММ въртят и един клип на Ancient - ето това вече са видения от ада! Dimmu Borgir e шибан кич! Ако Ancient не ви харесват - не слушайте блек. П.С. Имайте предвид че аз по принцип не слушам Блек Метъл щото въобще не ме кефи. Но този клип наистина ме издразни. Ne bih kazal,4e haresvam osobeno Ancient,no nqkoi black bandi me kefqt...makar,4e spored teb ne e redno mai ![]() A ako si slushal zeliq nov album na Dimmu Borgir,shte 4uesh,4e 4istite vokali sa zna4itelno po-malko,otkolkoto v minaliq. A naistina ne moga da razbera tezi,spored koito Dimmu nikoga nqma da napravqt po-dobro neshto ot purvite si tvoreniq...4e te prosto sa mnogo pod nivoto na poslednite im albumi i v komposizionno i v tehni4esko otnoshenie,no,razbira se-vseki haresva razli4ni neshta... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 05:03 AM |