![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат alchnost horata sa alchni (osobeno nqkoi plemena) - kak ne si go razbrala dosega - vyv vsichki aspekti. Tuj kato horata sa naj-zlite Jivotni na zemqta. Vsichki "duhovni" manipulacii sa s cel praveneto na horata ne tolkova zli kolkoto sa v dejstvitelnost. e towa maika mi winagi go prawi-izopacha dumite mi i zatowa ne se razbirame a az se wbesqwam ot takiwa neshta.napisah towa "trqbwat poweche" ne w smisyl, che horata go iziskwat, a che zkonite na wselenat go iziskwat,no ti go izwyrna , za da si dokajesh swoqta teza.i horata sa alchni-da i sa egoisti i otdawna sym go razbrala..to i zatowa nqma da stignem donikyde obache ne mi puka za tqh! i otdawna sym razbrala i che mnogo sa zli i se kriqt pod nqkakwi glupawi blagoprilichni maski na smirenost i wqra w "boga" deto daje ne sa si cheli bibliqta. w edin moment poglednah i w sebe si i osyznanah, che i az ne sym mnogo po-dobra w otnoshenieto si kym drugite-dori naprotiw,no ponqkoga e mnogo po-lesno da mrazish, osobeno kogato izpitwash kraino otwrashtenie kym po-golqmata chast ot obkryjenieto ti i imash nujdata da "se cepish", za da ne stanesh kato tqh..kakto i da e.ne beshe towa temata i wse pak az ne obicham takiwa kraina oboshteniq.wsichko e prekaleno slojno i prekaleno razlichno za da se slaga pod edin znamenatel kato "horata...edi kakwo si" i "horata.." sa edi kakwi si...wseki si ima otgowornostta za sebe si i ne mojesh da obezlichawash dori edin chowek,koito postawqsh pod znamenatelq "horata' ,a toi wsyshtnost ne wliza w tqoite opisaniq. Цитат Децата могат да виждат и усещат мого неща, имат много по-развита чувствителност, която впоследствие, под влиянието на родителите и другите възрастни, се притъпява... Спираме да вярваме в чудеса. Спираме да вярваме и в себе си, което е по-лошото... И най-лошото, спираме да вярваме, че самите ние можем да извършваме чудеса с волята си... i az sym na towa mnenie...skuchniq swqt na wyzrastnite s hilqdite im razsyjdeniq, griji i strahowe pritypqwa istinskite neshta... i Myrtviqt_zvqr-naisitina shte mi byde interesno da razkajesh kakwo mislqt prepodawatelite ti po wyprosa za ada i raq -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:08 AM |