![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Та...драги съграждани, скоро беше, когато местните медии СЪОБЩИХА за внесени "радиоактивни фъстъци". Представяте ли си. Фъстъци, облъчени с алфа, забележете, частици. Аз седя пред теклевизора и се мая: Какви алфа частици бе мамка ви, какви радиоактивни ядки, какво ебати е това?
И представяте ли си, вчера, оня ден ли беше, пак се появавя темата за ядките из родните ни мили медии. Говори се за обаче за какво?!?! ЗА афла токсин, който е замърсител из хранителните продукти и се случва да надвишава норми. Сега, драги съграждани, схващате ли какво става тука? Схващате ли как ония шибани, нещастни неграмотници са ни СЪОБЩИЛИ за алфа, представете си, ЧАСТИЦИ! И вчера, поразбрали за какво става дума, поправили се миличките. Така, тихчико, мазничко. Потресен съм, покрусен съм. И то за пореден път. Малките трохички уважение към ония "професионалисти" в кавички големи колкото близнаците в Ню Йорк, просто се изпариха, изкълва ги покрусата ми. Ваш ред е. ПП: Искам само да подчертая виждането си, че медиите трябва да са просто едно занимателно четиво, един селски вестник. НЕ ВЛАСТ! НЕ това, в което са се превърнали днес. Машина за политическа и всякаква манипулация, по-властна и силна от всичко на тоя свят. И знаете ли защо? Защото и в медиите работят хора. А на тях не винаги вярваме. И от едни фъстъци, в мене се буди съмнение, че Земята се върти и че живея в "Европа". -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Баш така е!
Има 100 кила некадърници в родната медия. Ебал съм ги, да драскат квото им се отдава. Но просто трябва да забравят със злоупотребата на медията като такава. Това (желанието на някои) да се извличат дивиденти, да се клепа безпризорно, да се бичи изкуствен рейтинг, да се ЛЪЖЕ най-долно... и изобщо да се манипулира простият народ.., да го духат ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:34 PM |