![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Понякога човек изгубва думи, но все още не е застинал неподвижно. А понякога просто думите са излишни.
Тялото и духът са неща, които не се подчиняват едно на друго. Танцът е магия - понякога светла, понякога тъмна. Пиянство на духа и на тялото. Желания и граници. Движение, израз, чувство… Все повече хора забравят за танца. Какво се случва с красотата му? Забравят, че един танц може да бъде любов и страст, живот и смърт. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Страшна тема!
![]() Мога напълно да подкрепя мнението на емералд като човек, играл народни танци ![]() Танцът не е само израз на любов или на еротично привличане към някой човек... аз съм танцувала с много приятели и приятелки, при това на балади, без да съм била влюбена в тях ![]() Естествено, навремето са ги използвали при много ритуали - като започнем от древните цивилизации като Египетската и стигнем до /дори днешна/ Индия. Там всяко чувство, всяка емоция, всеки детайл от ежедневието си има съответното движение в танца. И дори да не съм почитателка на Индия, танците им не мога да отрека, че са изключително въздействащи. Не може и да не спомена любимите си индианци ![]() ![]() ![]() А естествено, че като сте с любимия/любимата понякога просто танцът може да каже много повече, отколкото някакви думи... както и повечето действия ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:25 AM |