![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Понякога човек изгубва думи, но все още не е застинал неподвижно. А понякога просто думите са излишни.
Тялото и духът са неща, които не се подчиняват едно на друго. Танцът е магия - понякога светла, понякога тъмна. Пиянство на духа и на тялото. Желания и граници. Движение, израз, чувство… Все повече хора забравят за танца. Какво се случва с красотата му? Забравят, че един танц може да бъде любов и страст, живот и смърт. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
къде да танцуваме бе душици златни???
![]() кво да ида на някой чалготека и да са разкълча ли (не че не мога ама предпочитам ако съм там да избия всички започвайки от човека дето избира песните) ако иде реч за балади и ако толкова много ми се налага да ги слушам ще си ида спокойно в някое ъгълче с някоя бутилка и ще и се обяснявам в любов поне докато не я чуя да ми каже че и тя ме обича после ще се трогна ще си се нарева и накрая историята ще завърши драйфайки в кенефа ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:27 AM |