![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Предварително се извинявам ако вече съществува подобна тема, но сие чудех едно нещо. А именно какво е мнението на младото здравомислещо поколение в България за ПОЛИЦИЯТА и изобщто за цялото МВР.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Абе не знам мене си ми е готино на всяка крачка да ме пребъркват некви с ебахти самочувствието и да се държат с мене все едно съм некъв боклук.И то хора дето завършили училище с 3:50 и понеже за нищо не стават станали полицаи. Кефи секи път като се возя с някой приятел и да ни спират катаджиите да искат да се "почерпят".Умирам от кеф да ми надават палки на стадиона щото някой плешив нещасник е ударил някоя кука.Най-якото е че вече бият и около стадиона.Пък като бонусче може да се завлекат в някое раионно и да те изкътят.Също така много ми харесва да прибират приятелите ми когато си ходят по улицата.Или пък са отишли някъде за да изкажат позицията си по някакъв въпрос.Приятно ми е когато гледам хората с ланците и мерцедесите да си ходят се мотат с автомати,а на мен някой шкембелия с навити ръкави да ми прявят проблеми за някое ножче,парче дърво естествено или нещо друго толкова сериозно.Мога сигурно до утре да пиша колко обичам полицията.Само дето има някви дето си вършат съвестно работата.Е за щастие те са малко ![]() момче ти си втори Толкин по фентази романи ![]() Човекът е абсолютно прав , полицаите отдавна са се превърнали в едни боклуци , които гледат само свойте интереси и си вършат толкова добре работата , че направо очарован да останеш от тях ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 01:03 AM |