![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Manegarm - Ursjalens Visdom
Не, не съм на село. Не съм и в гората. 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Bride Adorned - Through the Haze Ми по принцип е така. Човек и добре да живее, все среща някоя нагиздена мома и се жени. И след това влиза в джаза. 3.Как те възприемат приятелите? Gamma Ray - Solid Така е, аз съм як мъжкар! Бой, jебанjе и сръбска музика! 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Conception - Silver Shine И да не ми е казал, а! 5.Историята на живота ти? Heed - I'm Alive В една толкова майтапчийска тема да се падне нещо толкова сериозно... Оставям майтапите за по-надолу, това се получи прекалено добре. 6.Как е/ беше в гимназията? Black Sabbath - Killing Yourself to Live Верно си е. Стапяха ни чарковете и все се измъкваха с оправданието, че го правели за нашето бъдеще, меркантилните му копеленца. 7.Как ще се развиеш в живота? Эпидемия - Кольцо Всевластия "Кольцо"? Това нещо за Кольо ли е? Ники, пътят ми се пресече с твоя и вече няма измъкване. Ще се пропия. 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Apostasy - Malignant Най-хубавото е, че са долни и зли копелета проядени от най низките човешки чувства. Всичките до един... Много весело си прекарваме. 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Legion of the Damned - Undead Stillborn Газим! Газим! 10.Опиши баба си и дядо ти? Misery Inc. - Yesterday's Grave Това беше мръсно!!!!!! 11.Как ти върви живота? Tarot - Pyre of Gods Пушенето води до проблеми със здравето. 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Bathory - Ring of Gold Ейй, нямам оплаквания. Доста по-зле можеше да е. А аз ще рамахвам брадва, ще потърквам позитивно очилца във Валхала и ще си денся на Батори. 13.Как те възприема света? Seventh One - Shattered Glass Сега какво, счупеното носи щастие или 7 години нещастна любов? Нека се уточним първо, че после може да е късно. 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Deep Purple - Child in Time Аз съм едно маненко дятенци в техните очи. 15.Как мога да се направя щастлив? Sepultura - Beneath the Remains Със Сепултура наистина винаги ми става добре. 16.Какво трябва да направиш с живота си? Dissection - At the Fathomless Depths Щом казваш, 'ше кълцам трупове. Нямай грижи. 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Ozzy Osbourne - No More Tears Има логика. Само дано да не е пред непозната, 'щото "your mama told you that you're not supposed to talk to strangers" 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Therion - The Path of Arcady Аркади, тавариш! Заври си бонбона в отверстието и хващай пътя... На Аркадий. 19.Какво мисли майка ти за теб? Einherjer - Starkad Сиреч май и тя си няма идея какво мисли за мен, а? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Naglfar - The Murder Manifesto Ми да, това се случи една неделя като нямах какво да правя. По-добре с подобни игрички да си губя времето, вместо с повишаване нивото на престъпността. 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Thunderstone - Without Wings Тоя само да го спипам ще види той. Без крилца и без зъби ще остане. 22.Каква е същността ти? Hammerfall - Stone Cold Я сом Леденийот. И трите Хъ-та. Беж далеч от мени. 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Trail of Tears - As It Penetrates Пхахахаха. А не, не точно на сватбата, че много хора ще гледат. Но смятам това да се случва както преди, така и след нея. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 04:17 AM |