![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? k.i.n.g. (satyricon)
тва не е лъжа хах 2.Далече ли ще стигнеш в живота? as i die (six feet under) тука просто няма кво да допълня 3.Как те възприемат приятелите? the forest whispers my name (cradle of filth) 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? dark funeral - dead skin mask абе не е точно тя даже не и близо до стила му - той е от по спокойните ![]() 5.Историята на живота ти? path of sin (belphegor) добре се получи 6.Как е/ беше в гимназията? blood is the mortar (1349) ееех то да беше така 7.Как ще се развиеш в живота? knife,gun,axe (six feet under) еееей тва е явно съм почнала да се развивам в правилна посока ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? dying (obituary) ![]() 9.Какви са ти плановете за weekend-а? disposal of the body (cannibal corpse) аз така и така нямах особени планове сега поне знам какво ще ме очаква 10.Опиши баба си и дядо ти? bodom after midnight (children of bodom) е тука вече песента излъга ... 11.Как ти върви живота? te amo i hate you (ill nino) има нещо такова ама от къде дойде пък тая песен 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? dimmu borgir - fear and wonder много е подходяща 13.Как те възприема света? wait and bleed (slipknot) значи света ме възприема правилно 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? with ravenous hanger (satyricon) ееее то и тва си е апсолютно вярно ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? slave to the cross (deicide) 16.Какво трябва да направиш с живота си? sympozium (dimmu borgir) абе не мисля точно така ама ... 17.На коя песен ще направиш стриптийз? god is a gun (otep) як стриптийз би станал ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? taking back my soul (arch enemy) оле откога душата ми стана бонбонче бе???? 19.Какво мисли майка ти за теб? gift of gods (lord wind) хаха то такова като мене тъкмо от боговете е а и мислех че майка ме смята за психично болна 20.Коя е най-съкровената ти тайна? magic dragon (sodom) хех яка тайна си имам нали 21.Коя е песента на смъртния ти враг? that darkness shall be eternal (satyricon) те ако враговете ми слушаха точно тва нямаше да съм между живите 22.Каква е същността ти? lost wisdom (burzum) 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? decapitated - day 69 адското меле ... свадба де ше бъде -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 03:53 AM |