![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
На официалния сайт на BLIND GUARDIAN бе оповестена дата за концерт в София. Събитието ще се състои на 17 май 2007 г. в зала "Христо Ботев", а като организатор са посочени "Most of Evil".
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Тема за Iron Maiden
за мейдън не знам дали ще съжелявам ама за кенибъл вече ме хваща депреса ееех ... ![]() абе кво толкова ви зарибява тва хеви бе?може и от възраста ми да е ама досега хеви не съм прослушала сериозно и малко трудно бих се съгласила че ще се зарибя ... не е ли някоя касапница та после да не можеш да си мърдаш врата и гърба не бива! а относно сатирикон и други такива олд скул банди (независимо дед или блек) май само с мечтите ще си останем ![]() тема за Blind Guardian еее не определено 2007-ма година ще остане в историята на българското метъл общество ![]() дано и в бъдеще да идват още и още такива групи (само ако може да са в неучебно време) ще е супер яко ![]() ![]() ![]() хаха маи пропусна да кажеш нещо за Manowar ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
![]() ![]() хаха маи пропусна да кажеш нещо за Manowar ![]() говорех като цяло че е добре да бъде забелязана нашата скромна и китна родина от великите метъл групи та било то и хеви метъл групи ![]() ![]() a за manowar не е ставала дума ама... не им се радвам особено ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 06:47 PM |