![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
И ето какво да правя аз през ноща, няма как и аз се поддавам на изкушението
![]() *************************** 1. Как се чувстваш, днес? -> Running Wild - Fight the Oppression Хах, близко попадение. *************************** 2. Далече ли ще стигнеш в живота? -> Glenn Medeiros - [Not Me #01] Fallin' Е не е честно... ![]() *************************** 3. Как те възприемат приятелите? -> Обратен Ефект - ...но след тебе тичам Миче Хахаха, не съм и предполагал че е така. *************************** 4. Любимата песен на най-добрия ти приятел? -> Motorhead - [Ace Of Spades] Emergency ??!!Че тя слушала ли я е изобщо? *************************** 5. Историята на живота ти? -> Scorpions - Bad Boys Running Wild Не ме издавайте ![]() *************************** 6. Как е/беше в гимназията? -> Symphony X - [The Divine Wings Of Tragedy #02] Sea Of Lies Е сега, чак пък толкова не бяха... *************************** 7. Как ще се развиеш в живота? -> WestBam - [Mayday '99 #04] Beatbox Rocker НееееееееЕЕЕЕЕЕееееееееее!ЗАЩО?ЗАЩО??ЗАЩО???ЗАЩО НА МЕН????? *************************** 8. Кое най-хубавото в приятелите ти? -> Sonata Arctica - [Great Metal Covers 13 #00] The Wind Beneath My Wings (Bette Midler) О да, за някой специален съм! <3 ![]() *************************** 9. Какви са ти плановете за weekend-а? -> KoRn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone Хм... и това е идея, ммдам. *************************** 10. Опиши баба си и дядо ти? -> Whitney Houston - [The Bodyguard #01] I Will Always Love You Това заби пирона в ковчега на мъртвеца! Но, пък като се замисля си е точно на място, трябва повече така. *************************** 11. Как ти върви живота? -> Therion - [Deggial #10] Via Nocturna Тука ударих джакпота! Много познава това ей, трябва циганките вече да вземат по един лаптоп и вместо на ръка да викат “Бате, бате/Како, како дай да ти гледам на Винамп!”, нали сме в Европата вече, трябва да се модернизираме! *************************** 12. Коя песен ще свири на погребението ти ? -> Richie Blackmore - [Blackmore's Kingdom] Ministrell Hall Дам, ще разплаче всички. Доволно...(стоя си мазна усмивка) ![]() *************************** 13. Как те възприема света? -> Slayer - [South of Heaven #02] Silent Scream Е целия свят още не ме е възприел, но за часта която е напреднала с материала – true, true... *************************** 14. Какво наистина мислят за теб приятелите? -> Б.Т.Р. - Море От Любов Знаех си, че се бъзикат по-горе. Това е истината, може би...? *************************** 15. Как мога да се направя щастлив? -> Scorpions - [Crazy World #10] Crazy World Дали? *************************** 16. Какво трябва да направиш с живота си? -> Yanni - [Ultimate Yanni Disc 2 #11] Running Time Хех, ако разбирах повече от квантова физка – може би, но има време. *************************** 17. На коя песен ще направиш стриптийз? -> Luca Turilli - [King Of The Nordic Twilight #00] Black Dragon Ако мога да се събличам толкова бързо, всяка жена ще ме пожелае ![]() *************************** 18. Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? -> Епизод - [Молете Се (1992) #04] Да Чукнем На Дърво А защо да не е жена, красива при това ? Пък тогава да чукнем на каквото има... ![]() *************************** 19. Какво мисли майка ти за теб? -> Scorpions - Don't Believe Her Ако си е представяла, че съм момиче, е възможно ![]() *************************** 20. Коя е най-съкровената ти тайна? -> Symphony X - [Twilight In Olympus #06] The Relic Е вече не е тайна! Ама да ви е яд, няма да кажа къде е †реликвата† ![]() *************************** 21. Коя е песента на смъртния ти враг? -> Xandria - [Best Of Gothic Female Vocals #07] Snow-White Добре че се имаме със Снежанка ![]() *************************** 22. Каква е същността ти? -> Garbage - [Unknown Album (2/3/2003 6:48:34 AM) #17] Milk Да, перверзник съм, какво да се прави... *************************** 23. Коя песен ще свири на сватбата ти? -> ФСБ – Илюзия Защо пък?! -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 04:35 AM |