![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Първо сори ако има подобна тема.
... Какво ще кажете в директорията 'сваляне' да има възможност за оценка на песните и да се изписват броя мнения и средното аритмитично..най-яко е когато има мини message board отдолу, но както и да е. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Незная дали някой е писал по този въпрос и с риск да повторя искам да дам предложение.
Скиновете на този форум са изключително бедни от към предложения и мисля неподходящи за естеството на съдържанието му, да не говорим за потребителите пък изобщо. Лично мен не ме дразнят тези нюанси на синьото, но не ми харесва това да е облика на мястото където идвам за да обменям идеите си със себеподобните... Ще се радвам ако се предложи по-голямо разнообразие, и по-подходящо за форум на вторични суровини ![]() Предложение имам даже директно, много се кефя например на скина Midnight на Rage3D форума им, ето и шот, за да добиете представа: http://i110.photobucket.com/albums/n84/Van...age3D_Forum.jpg -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:47 AM |