![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Виждам тук сме се събрали няколко човека от русенския клон на слушателите на праведна музика
![]() Спокойно няма конспирация, не сме решили да завладяваме света (не ни стигат калашниковите автомати) все още... ![]() За мен... хм изобщо не съм добър в тези неща, но ще опитам. Сега съм в Швеция - шведките нещат да правим шведски традиционни спортни упражнения, но инъче всичко друго е 666-ца (като изключим липсата на метали околе мен ![]() Обичам да слушам метал и рок ![]() Обичам да правя любов (с ЖЕНИ) ![]() ![]() Обожавам животните от семейство котки - големи, малки, всякакви, любимото ми животно естествено е тигъра. Опитвам се да свиря ![]() ![]() Опитвам и от време неуспешно да пиша и да снимам, пак неуспешно... Какво друго, държа на приятелите си, пия (много?! ![]() Ами това е, и пак да кажа името ми е Борислав, но можете да ме наричате както ви е приятно (стига да не ви псувам за това и да не е "куче"). ПС: Честит празник на всички пак! ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
![]() хаххахахахахахах ![]() -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:29 AM |