![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
кефите ли се как се обличат или гримират?
мен лично ме кефят Боргир ... на концертите ... някфи зверове с шипове.... и всичките му там екстри ... корпс пеинт гримове .. и вие кво мислите за този външен вид |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Цитат имиджът трябва само да допълва музиката, а не да бъде водещ. Ето това е, с което съм напълно съгласна! Музиката е на първо място... От там нататък е всичко останало. На мен примерно ми харесват Queen, Purple, Rainbow, та даже и Beatles, обаче като гледам стари клипове и лошо ми става... Музиката е страхотна и нищо че нейните изпълнителите изглеждат ужасно по моите стандарти, това не ми пречи да я харесвам... От друга страна, Цитат представяш ли си някои със изсулени гащи и широка тениска на някои хокеен отбор ...... да се дере кат изрод Точно това си представям като слушам която и да е траш, дет или грайнд група. Половината (да не кажа и повече) се обличат със съвсем нормални сини дънки и тениска... И това никак не прави музиката им по-непълноценна от на другите изпълнители.... Цитат DYLGA KOSA tova trqbva da e zadyljitelno Дори и за това съм склонна да споря.... Знам огромната разлика в излъчването и внушението начовек с къса и дълга коса... Знам че сме свикнали да възприемаме косата едва ли не като задължителен признак на това, че за нас музиката е начин на живот.... Но също така знам и колко пъти по външния вид съм се лъгала и се е оказвало, че някакви обикновени невзрачни хорица без коса са истински маниаци на този тип музика... И последно: Цитат wynshniq wid..toest drehite, powedenieto, grima syzdawat dosta silno wpechatlenie i predizwikwat razni asociacii spored celta-taka che sa wajni-towa kak se dyrjish i kak izglejdash izrazqwa kak se chuwtwash i kak wyzpriemash sweta-ako ne e taka znachi si pozior не мога да не се съглася, че подходящо използваните дрехи, грим, сценично поведение, могат да засилят многкратно възприемането на дадена музика и да постигнат много по-добро внучение, отколкото музиката сама по себе си..... Но пък не мога и да не отбележа, че много от групите неуместно парадират на сцена и в интервюта с държанието си, докато в реалния живот въобще не са такива...И накрая ще завърша с това, че за всичко си има време и място. И аз съм носила готически дерхи и бял грим на лицето и ръцете, но съм и ходила по важни събития с обикновените си дрехи... Всичко е до вътрешно усещане и е толкова субективно, че няма на къде повече.... -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 03:12 PM |