![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Идеята на темата е всеки, който има преведен текст на някоя песен, да го пейстне тук. Само че трябва да е на български естествено превода
![]() ![]() Dissection- God Of Forbidden light Бог на забранената светлина Привет, Луцифер! Тъмни носителю на светлина Привет, Луцифер! Даващ ни безметежен взор Носителю на мъдрост- повик ти отправяме Дари ни с адските благословии Твои Иззети от вътрешния божествен пламък Отвори очите ни, велик отец наш За да можем да видим Напътствай стъпките ни по Пламтящата Пътека На освобождение и екстаз Титаничен Прометей- Бог на забранената светлина Твоят черен пламък ще носим вътре в нас, завещание на мощта твоя Баща на озаряването, Боже на неопетнената от сянка светлина Черно слънце на тъмни мистерии, възвърни драконовия взор Могъщи Боже на тъмнината Поздрави на теб Твоят дар за знание и бунт Душите ни ще освободи Lylusay Tateros Volt Sids Lucifer! Lylusay Tateros Volt Sids Lucifer!(не намерих никакъв превод тук) Отвори очите ни, велик отец наш За да можем да видим Напътствай стъпките ни по Пламтящата Пътека На освобождение и екстаз Могъщи Боже на тъмнината Поздрави на теб Отгледай скрити пламъци в нам И в хаоса ни освободи... ********************* Rotting Christ- Thy wings, thy horns, thy sin Гниещ Христос- Крилата твои, рогата твои, грехът твой Възнесете се, рога на греха... Пещерите на прокълнатите виждал съм аз Где душите смъртни с храмове на греха покрити са Силата на демоните чувствам аз Непрестанната страст трябва да обуздая И порочни ангели обграждат ме Изгарящи ме с пламтящите си крила Кой ще дръзне към тях да се присъедини? За да опетни душата си със сива аура? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан (и в двете значения може да бъде употребено) О, Боже, гони ме О, Боже, спаси ме Кой ще ги приспи? Оцветявайки морето в цвят червен? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан ... О, Боже, гони ме О, Боже, спаси ме Кой ще дръзне към тях да се присъедини? За да опетни душата си със сива аура? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан Кой ще ги приспи? Оцветявайки морето в цвят червен? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан ... **************** Behemoth- No Sympathy for fools Бехемот- Никакво съчувствие за глупци Глупци!Всички ви слагам настрана Куршумите ваши не ще ме наранят Аз съм Ерес, пламтящия ад съм аз Въплъщението на всичко, от що се боите Аз съм всичко, що вие не ще бъдете нивга Разкриваща истината машина на омразата И повече не ще толерирам Лъжи от кралство, основано на боязън И все пак ако нищо не съществува горе? Никаква блестяща слава и никакъв Бог? Вий не подлагате на съмнение, а сляпо вярвате Над вашето невежество ще пирувам аз Да вървят по-дяволите добродетелите, божествената любов, Идолите ви от дърво, законите ви Коленичете пред Господа си, все още невиждащи Той вижда лъжите ви Той заслепява ви със страх Око за око, зъб за зъб Сърцата ваши ще изтръгна Силом ръце на истината С безпощадни челюсти ще разкъсам Вашите немощни утроби Никакъв Бог не съществува за да ви спаси от ористта ви Вие не ще нивга видите светлината! Обречени да живеете сред лъжи! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Не ме псувайте много за дългия пост.
Blind Guardian – And then there was silence Обърни глава и виж полята от пламъци. Той носи със себе си от далечно място по своя път ще донесе разруха. (Не го следвай защото нещата ще се влошат, краят наближава ден след ден...) В сиви сенки ние сме обречени да срещнем нощта. Няма светлина... Откакто стигнахме точката, от която връщане няма се молим за звездната светлина очакваме луната. Небето е празно, сами в непознатото вървим наникъде. Бяхме предадени от вятъра и дъжда. Свещената зала е пуста и студена.щ Не бива саможертвата да е извършена напразно. Рим ще получи своето отмъщение. Живеем една лъжа под умиращата луна. Бледи лица се смеят отдавайки се на наслада. Излиза от контрол, последната завеса ще падне. Чуй гласа ми, нямаме избор, няма път на вън, сам ще го видиш. Не съжаляваме! Толкова много хора паднаха, но сега той си е отишъл. Излез и го вземи лудият е начело. Не съжаляваме, че някой друг умира, криещ се зад маска. Излез и го вземи хрътката на Орион свети ярко. Не мислиш ли, че е време да спрем преследването около кръга. Просто да спрем да тичаме, да тичаме в кръг. Не знаеш ли, че Боговете са решили съдбата. Почувствай разстоянието. Недостижимото разстояние. Добре дошъл в края, внимавай къде стъпваш Касандра, може да паднеш. Както аз се препъвах в полето, (Сестро моя, смъртта е сигурно нещо.) намирах себе си в мрачни места, намирах себе си носейки се надалеч и другият свят, другият свят се появява. Откривам, че тя умира напразно. Не мога да бъда освободен, падам надолу, времето бяга все по-бързо, движейки се към катастрофа. Лодкарят ще те чака, скъпа моя. И тогава настъпи тишина само глас от другия свят като дъх е леден свят спомените ще избледнеят. Смътни приказки и изгубени поеми, цялото блаженство и красота ще бъдат изгубени. Ще намери ли изтощената ми душа освобождение за миг? В момента на смъртта ще се усмихна това е триумфа на срама и агонията в края на Илиада. Издигам ръцете си и приветствам деня. Разрушавам заклинанието, покажи ми пътя. В разруха пламъците на Троя ще светят ярко. Новороденото дете ще донесе разруха в залата. Смъртта на новороденото ще е благословия за всички нас. Добър избор? Лош избор? извън това ти избра мизерия. Сила и мъдрост отрече (Лош избор.) Войната е единственият отговор, когато любовта покори страха. присъдата е произнесена над най-невинните, милостивият каза ”той се провали”. Предупреждение! Бойте се от горещината на страстта, кралю, татко. (Не го пускайте вътре, не я пускайте вътре) Желание, страст, обсебване смърт ще донесат. (Веднъж щом влязат, няма да можем да излезем) Тя е като изгрева засенчва луната през нощта. Скъпоценна като звездната светлина, тя ще донесе смъртоносна цена. (В мрака расте семето на човешкия провал) Завист. (Вече мога да видя ясно края. Изпредена е нишката на живота.) Монета беше поставена под езика ми. Никога не се отказвай, никога не се предавай. Бъди на наша страна, за да можем да победим. Никога не се отказвай, никога не се предавай. Бъди на наша страна, скоро старата луна ще дойде. Няма къде да се бяга. Няма къде да се крие. Няма какво да губим стоим като един. Ще се изправим пред бурята, създадена от човека. Рев, рев, рев! Троя, Троя, Троя! Както когато лъвът погубва човека. Аз съм вълкът, а ти си агнето. Свещената Троя ще падне, обградете стените. Вратата е разбита, тела падат. Няма къде да се бяга. Няма къде да се крие. Няма какво да се губи стоим като един. Всички за един и един за всички, живеем, за да бъдем пометени. Чувствам, че има нещо нередно. Изненада, изненада – те си отидоха. Пълна луна, твоето време си отиде и нова луна още не е заблестяла. Ние живеем. Ние умираме. Смътни предания и изгубени поеми, цялата красота и щастие ще изчезнат. Ще намери ли изтощената ми душа освобождение за малко? В момента на смъртта ще се усмихна, това е триумфа на срама и агонията в края на Илиада. Издигам ръцете си и приветствам деня. Разрушавам заклинанието, покажи ми пътя. В разруха пламъците на Троя ще светят ярко. Скитам в мрак, разпространявам видението. Ще бъдем изгубени, ако искрено вярваш. Троя в тъмнина. Има студена празнина в нашите сърца, че те са си отишли и няма да се върнат. Ще съборят стената, за да го вкарат вътре. Те искрено ще повярвам на лъжата. С цветя ще приветстват стария враг. Видението е толкова ясно когато денят се слее със сънят. Краят е близо, по-добре бъди подготвен. Кошмарът свърши вече, няма от какво повече да се страхуваме. Ела, запей с нас и танцувай с нас сега. Кошмарът е преминал вече, няма от какво да се страхуваме. Войната е свършила завинаги. Няма надежда. Слепецът води слепците. продължаваме въпреки, че бъдещето ни е отхвърлило. Кобила или жребец от вътре е много повече. Ние сме вътре в сърцето на битката. Смътни предания и изгубени поеми, цялата красота и щастие ще изчезнат. Ще намери ли изтощената ми душа освобождение за малко? В момента на смъртта ще се усмихна, това е триумфа на срама и агонията в края на Илиада. Издигам ръцете си и приветствам деня. Разрушавам заклинанието, покажи ми пътя. В разруха пламъците на Троя ще светят ярко. Свещената светлина сияе. И така, присъдата е произнесена. Ние сме осъдени, макар делото едва да предстои. Цепнатината на гибелта, татко, твоят красив син се насочва към дома. Насочва се към дома. Все още вятърът духа, спокоен и тих, носещ вести от далечен бряг. От ума си не мога да го избия. Не мога да го махна от съзнанието си. Скръб и поражение. |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 09:22 AM |