![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
На официалния сайт на BLIND GUARDIAN бе оповестена дата за концерт в София. Събитието ще се състои на 17 май 2007 г. в зала "Христо Ботев", а като организатор са посочени "Most of Evil".
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Ми щот да неможем да идем и двамата
![]() ![]() ПС: Как са финландките ? -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Ми щот да неможем да идем и двамата ![]() ![]() ПС: Как са финландките ? Emi kvo da se prai...pone tuka da vidim nqkoi ne6ta ![]() A za finlandkite......ima dosta simpati4ni.Ti zemi da se pohvali s ne6to tam.Trebe da obsydim s tebe v Q-to ili po mail eventulano gosti ![]() ![]() Izvinqvam se za latinicata ama s taq finska klaviatura ne moga da se opravq. -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 06:58 PM |