![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
така, щом е задължително да си напрая тема-профил - прайм.
хм, кво да кажа... ми... казвам се радо, на 23 съм. от софия. слушам метъл от няма и година и от всичките стилове си избрах готиката. тя ме най-много кефи. както се вижда от ника ми се кефя най-много, основно и предимно на Сирения. работя в интернет зала (Матрицата-4) в софия и за това като не съм на работа съм в нас, а като не съм вкъщи съм в другото ми "в нас". и когато съм в другото ми "в нас" цикля или по нета, или джиткам на NFS U2, NFS Carbon & Silkroad Online. завършил съм Киров. мо'е да прочете за мен и да ме скифффате тука: http://store2.data.bg/oldmila/Me/ ако си напрайте труда да прочетете текста в сайта, можете да сте сигурни, че сте ме опознали 80%. стига толкова за ся, ако нЕкой иска да знае още - ЛС. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Здравей и добре дошъл. Аз също съм огромен фен на Сирения и на Готик метъла. В този ред на мили, няма да е зле да чуеш Visions of Atlantis, Nightwish, Luca Turilli's Dreamquest, Tristania, After Forever, Leaves' Eyes, Epica, Trail of Tears, Theatre of Tragedy, Xandria, Within Temptation, Lacuna Coil.
Иначе май имам спомен от теб, доста често съм посещавал компютърният клуб, в който работиш. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:14 AM |