![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Титаник всеки го е гледал...Филма спечели 11 оскара и 1,3 милиарда долара...Нарежда се на първо място...
Властелина на Пръстените:Завръщането на краля...Велик филм спечелил 11 оскара и 1,1 милиарда долара...На второ място... Карибски пирати:Съндъчето на мъртвеца...Много добър филм...За оскари не знам ама за 1 милиарда долара знам...На трето място... Това са трите най-известни филми и най-добри... Е какво е вашето мнение за филмите? И имате ли ваш личен топ 3? Та не съм постнал темата в темата за филмите защото е нещо по различно от обсъздане на всякакви видове филми а само за ТОП 3... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Всъщност, за да бъдем точни, само анкетата е безсмислена, не можах да разбера изобщо за какво е пльосната там. Първоначално реших, че е избирал филмите по брой получени Оскари, но в такъв случай какво прави Карибски пирати тук, при положение че отсъства филмът, с най-много получени Оскара в историята на Академията (Бен Хур)?
Иначе тема за трите най-любими ви филма не е особено излишна, както има тема и за 10-те най-любими албума. В темата с албумите обаче авторът не е постнал анкета... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 02:51 PM |