![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Хах незнам дали трябваше да пускам цяла тема, но все пак половината си живот прекарваме в едно състояние за което не се знае особенно много или казано иначе - не се знае - знае ли се.
![]() Сомнамбули ![]() Може да не повярвате, но имам един приятел, който отдавна е заебал пуберитета, но по незнайни причини сънува нон стоп, или поне си спомня повечето сънища. Просто удивително! Всеки божи ден ![]() ![]() ![]() А аз не съм сънувал кой знае от кога. Защо някои хора сънуват често, а други супер рядко? Може би (четох някъде) човек си спомня точно съня преди да се събуди. - А аз защо по дяволите нищо не си спомням ![]() Както и да е. Един сънува - друг бълнува ![]() Еми.. казвайте, колко, какво, как и защо сънувате? Мацки във вериги и черни кожи или някви по-тъпи сънища ви гонят по нощите. Ако сте прецакани като мен също, ако сте самнамбули - къде бръмчите и кви ги вършите ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Винаги сънуваш, това дали си спомняш съня зависи в коя част на съня си се събудил, има някакви фази на съня и т.н... не съм много компетентен
странното при мен е понякога се събуждам, разбирам че сънувам и пак заспивам със същия сън -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Винаги сънуваш, това дали си спомняш съня зависи в коя част на съня си се събудил, има някакви фази на съня и т.н... не съм много компетентен странното при мен е понякога се събуждам, разбирам че сънувам и пак заспивам със същия сън хехе, при мен пък е още по-странно, щото мога да се накарам да сънувам нещо, което съм сънувал назад във времето. но все още не мога да CANCEL-вам сънища - такива, които не ми харесват да не ги сънувам повторно. ма с времето дано се науча. а другото странно при мен е, че половината от нещата, които сънувам са ситуации, които след време ми се случват и имам усещането за дежа-ву, когато се случат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Понякога, когато сънувам нещо неприятно в един момент се усещам, че е сън и опитвам по всевъзможни начини да се събудя и когато успявам (уж) се озовавам на място, на което съзнвам, че не може да съм заспала (при НДК примерно). При втори опит пак (уж) се събуждам, но отново виждам, че съм се събудила с съня си... и така продължава сън в съня и накрая ставам от леглото потна и уморена. Мразя такива нощи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Понякога, когато сънувам нещо неприятно в един момент се усещам, че е сън и опитвам по всевъзможни начини да се събудя и когато успявам (уж) се озовавам на място, на което съзнвам, че не може да съм заспала (при НДК примерно). При втори опит пак (уж) се събуждам, но отново виждам, че съм се събудила с съня си... и така продължава сън в съня и накрая ставам от леглото потна и уморена. Мразя такива нощи! +1 Ужасно е гадно! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:33 AM |