![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Peter , може и така да е, а може и да не е.... Признавам техническия напредък на цивилизацията ни и всичко произтичащо от него, но... Не може да се отрече и какъв бум на различните религиозни и окултни течения има през последните 50-60 години.... Появяват се повече и все по-абсурдни секти, все повече общества на религиозна основа... при това все повече хора търсят някакви неестествени обяснения на съвсем естествените неща... Странно е, но е факт... Има възраждане на толкова древни религиозни традиции, на толкова стари течения.... и създаване на нови.... че направо не ми се мисли за това.
Затова и тема като тази никак не ми се струва излишна. Със сигурност е пълно с хора, на които не им остава време да мислят за тези неща, но пък има и хора в другата крайност... които търсят някякви отговори и.... Дори да е само заради разширяването на светогледа и общата култура, тема като тази си струва според мен ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 03:50 PM |