![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
С риск малко да припокрия някоя от 7667234567236-те теми по въпроса, създавани досега, искам да задам един-два въпроса на всички надъхани тру-метъли тука. А именно:
- Кога за последно някаква нео-метъл банда е станала чак толкова голяма сензация, че да я слушат всички, за да имате някаква причина да се дразните? - Кажете ми някой голям нео-метъл албум от последните 2-3 години, който да си е предизвикал медиен шум, а не да е потънал веднага в дълбокия ъндърграунд? - И последно разбира се - нужно ли е да ритате зверски труп на кон, който е умрял преди половин десетилетие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^^Ти пък стига философства и ми изброй. После ако ми кажеш, че и всичките ти харесват ще те черпя една усмивка по радиото. Големите защитници на неото... Пфу!
^^Не бе, Ицо, нека като се зъбят толкова да видим дали са им остри зъбите. ^Изобщо не питам за гръндж, пост-гръндж или алтърнатив. Да си погледнал изобщо какво попитах? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Въобще не става въпрос за защитаване. На мен ми стана забавно това с полуфабрикатите. Нео метълът си е стил с уникално и разпознаваемо звучене. Факт. Без значение, че повечето групи не стават за никакъв хуй.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Баце, всичката тая помия по мен я изля, само за да отклониш вниманието от факта, че не 20, ами и 5 други нео-"метъл" групи не можеш да изредиш. Големият разбирач! Седнал да пише колко уникално било нещо, което дори не може да назове с правилното име. И преди да ми казваш, че нямам позиция, я се поглидни каква е твоята:
Нео метълът си е стил с уникално и разпознаваемо звучене. Факт. Втори път ти го цитирам и втори път ми доказваш, че не може да защитиш собствената си позиция. Правиш се на интересен, само дето не си.Продължавам да искам 20 нео-метъл банди, без да гледате в интернет. Преди да го направите, по-добре не си правете труда да пишете глупости. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Баце, тия монтански лафове ги пускай някъде другаде. Seven Dust. Kittie. Stuck Mojo. Ill Nino. Coal Chamber. Slipknot. Drowning Pool. Hoobastank. Medication. Impact. Linea 77. Otep. Staind. Static X. Saliva. (hed) Planet Earth. American Head Charge. Dope. Five Pointe O. Guano Apes ако щеш. Стигат ли? Или някои от тях не са чист нео метъл? И са сравнително известни, тъй че номера с гледането в нета не минава.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:41 PM |