![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Титаник всеки го е гледал...Филма спечели 11 оскара и 1,3 милиарда долара...Нарежда се на първо място...
Властелина на Пръстените:Завръщането на краля...Велик филм спечелил 11 оскара и 1,1 милиарда долара...На второ място... Карибски пирати:Съндъчето на мъртвеца...Много добър филм...За оскари не знам ама за 1 милиарда долара знам...На трето място... Това са трите най-известни филми и най-добри... Е какво е вашето мнение за филмите? И имате ли ваш личен топ 3? Та не съм постнал темата в темата за филмите защото е нещо по различно от обсъздане на всякакви видове филми а само за ТОП 3... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
1-Списъкът на Шиндлер
2-Властелинът на пръстените 1,2и3 3-Вавилон-да не забравям любимеца ми Брад Пит. Междудругото ако някой иска да обсъди филма нека го направи ще бъде интересно.За мене филма беше потресаващ различен от всичко което съм гледала до момента.Кара те да се замислиш за много неща и те хваща яко за гърлото.Пишете. |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 2nd August 2025 - 08:59 PM |