![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Az nqmah predvid, 4e temata e izli6na, a 4e prosto "moderniqt" 4ovek ve4e po4ti ne misli za kakvoto i da bilo, ta kakvo ostava za du6a i prerajdane. A i za kakvo mu e da go pravi sled kato vinagi nqkoi drug re6ava vmesto nego - bilo to kompjutri ili upravlqva6ti.
Vse pove4e 4uvstvam, 4e jiveq v svqt, podoben na tozi ot The Matrix 1. Horata sa zaciklili, horata ne mislqt, horata sa mizerni. I se 4udq za kakvo izob6to se opitvam da im pomogna i da im otvorq o4ite za tova, koeto stava okolo tqh. Vse pak ne moje6 da nakara6 nikogo da misli i da bude svoboden, kogato toi sam ne iska... Az li4no si obqsnqvam vsi4ko s Evoljuciqta: postaven pri elementarni usloviq, 4ovekut jivee elementarno i stava elementaren. A to4no tova se slu4va dnes - vsi4kite tezi ma6inarii ulesnqav jivota ni i ni pokazvat, 4e na nas ne ni trqbva da mislim, sled kato nqkoi drug moje da go svur6i vmesto nas... 4ove4estvoto se samorazu6ava, no po-golqmata 4ast ot nego vse o6te ne go osuznava... Jalko naistina, no vse pak: Jedem das Seine!!! Na horata taka im e po-lesno - nqkoi da re6ava i da misli vmesto tqh, a te prosto da izpulnqvat. I taka se 4uvstvat 6tastlivi kato ne si davat smetka kakvo stava okolo tqh. I produljavame da se samozalugvame, 4e pravim ne6to, 4e jiveem za ne6to, 4e imame celi v jivota... "Az jiveq, za da vidq egipetskite piramidi i Ma4u Pik4u!" I posle kakvo? 6te umra v mizeriq. Ne mersi…Ima6e edin album na Bathory "Twilight Of The Gods"... Sega mai po-vqrno e "Twilight Of The Humans"... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:12 AM |