![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
blood_freak napulno te razbiram. Horata sa smotani i mai naistina jiveem samo, za da se mu4im ili po-to4no, za da umrem. Gadno e, znam, no sme bezsilni, malko hora mislqt kato men, teb, black_coffin...
black_coffin i na men ob6estvoto mi e protivno ili po-skoro horata s mizernite si problem4eta, drebni zaqjdanici, egoizum, egocentrizum, sueta... Tolkova sa sme6ni i gadni. Edna ogromna 4ast ot tqh mislqt na takova obidno nisko nivo, 4e 4ak se 4udq kak sme postignali takuv tehnologi4en progres... Kato vlizam v PC kluba Matricata v Sofiq i gledam vsi4ki tezi ednakvi mladi hora, tolkova zaciklili, kato ma6ini, taka me boli, strah me e 4e sveta e obre4en i nqma nikakva nadejda za promqna. A kolkoto do zarazata, v edin drug topic napisah: ETA 4ELOVEK, ETA TAKAQ ZARAZA, KATORQ LE4ITSQ TOLKA S GENOCIDAM!!! Ataegina ami kaji mi kakva e tvoqta cel, kakuv e smisulut na jivota ti? Za6toto za sebe si az znam, 4e moqt jivot nqma nikakva stoinost, nqma cel, nie sme prosto edno 4islo, nomer v statistikata, predstavi si 4e ti si edin/edna na 6 000 000 000. Kolko sme ni6tojni i malki, ta 4ak ne go osuznavame... No vupreki tova smqtam, 4e sum dlujen da se opitam da promenq ne6to, da nakaram horata da se zamislqt - tova e ne6to, za koeto si zaslujava da umra dori, vupreki 4e e beznadejdno. Taka e, jivotut e ednoobrazen i mizeren, to4no za tova mrazq sveta!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 03:54 PM |