![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Хайде тези, които са в кандидатстудентска възраст
![]() А тези, които вече работят или учат висше да кажат доволни ли са от работата си/да споделят впечатления от студентския живот, понеже наближава 12 клас и ми се струва, че няма да ме приемат, където искам ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Разбирам какво искаше да каже melhaer. Имаше предвид, че е важно да проявиш амбиция и да се опиташ да се реализираш някъде. Това наистина е така, признавам. Издразни ме това, че нарече бизнеса простотия. На това се ядосах. явно не си разбрал/а 1. аз съм се издържал сам почти през цялото време на следването си - по времена това следване съм работил в мис каприз, в павилион за цигари, общ работник във филмови продукции, в хранителен магазин, на сергия за дискове, след като звърших работих и в пицария трол. Просто след това без да пзолвам връзки или каквото и да било, защото ако знаеш, за да си в ай ти сектора, както и в много други, само с връзки не става, те като те видят, че не си вършиш работата ще те изхвърлят като мръсно коте. Сега за простотиите - под простотии разбирам хора на по 18-19 години да ми говорят за бизнес и релаизация и кариера при положение, че има много по-хубави работи с които да се заниамват. Да обучението е важно, но не си пълнете главите с болни амбиции, защото отвисоко се пада много лошо. Колкото за това, че няма да учиш ситория, история на културата изкуствата и т.н. - грешката е твоя - познавам много програмисти,които никога не са учили за такива, но не пзонавам много хора, които могат да получат товеа, което ти дават изучването на историята и на провизведенията на едни от големите мислители на човечеството - звучи тъпо всъщност, но е така. Освен това се сети, че има много хора, които въртятя супер успено бизнес и без да са завършили всякви изпердашени спеациалности дето аз и Сеп не можем дори имената да им кажем. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 04:11 PM |