![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Идеята на темата е всеки, който има преведен текст на някоя песен, да го пейстне тук. Само че трябва да е на български естествено превода
![]() ![]() Dissection- God Of Forbidden light Бог на забранената светлина Привет, Луцифер! Тъмни носителю на светлина Привет, Луцифер! Даващ ни безметежен взор Носителю на мъдрост- повик ти отправяме Дари ни с адските благословии Твои Иззети от вътрешния божествен пламък Отвори очите ни, велик отец наш За да можем да видим Напътствай стъпките ни по Пламтящата Пътека На освобождение и екстаз Титаничен Прометей- Бог на забранената светлина Твоят черен пламък ще носим вътре в нас, завещание на мощта твоя Баща на озаряването, Боже на неопетнената от сянка светлина Черно слънце на тъмни мистерии, възвърни драконовия взор Могъщи Боже на тъмнината Поздрави на теб Твоят дар за знание и бунт Душите ни ще освободи Lylusay Tateros Volt Sids Lucifer! Lylusay Tateros Volt Sids Lucifer!(не намерих никакъв превод тук) Отвори очите ни, велик отец наш За да можем да видим Напътствай стъпките ни по Пламтящата Пътека На освобождение и екстаз Могъщи Боже на тъмнината Поздрави на теб Отгледай скрити пламъци в нам И в хаоса ни освободи... ********************* Rotting Christ- Thy wings, thy horns, thy sin Гниещ Христос- Крилата твои, рогата твои, грехът твой Възнесете се, рога на греха... Пещерите на прокълнатите виждал съм аз Где душите смъртни с храмове на греха покрити са Силата на демоните чувствам аз Непрестанната страст трябва да обуздая И порочни ангели обграждат ме Изгарящи ме с пламтящите си крила Кой ще дръзне към тях да се присъедини? За да опетни душата си със сива аура? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан (и в двете значения може да бъде употребено) О, Боже, гони ме О, Боже, спаси ме Кой ще ги приспи? Оцветявайки морето в цвят червен? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан ... О, Боже, гони ме О, Боже, спаси ме Кой ще дръзне към тях да се присъедини? За да опетни душата си със сива аура? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан Кой ще ги приспи? Оцветявайки морето в цвят червен? И когато пламъкът от крилата остане Търсещ златен източник/фонтан ... **************** Behemoth- No Sympathy for fools Бехемот- Никакво съчувствие за глупци Глупци!Всички ви слагам настрана Куршумите ваши не ще ме наранят Аз съм Ерес, пламтящия ад съм аз Въплъщението на всичко, от що се боите Аз съм всичко, що вие не ще бъдете нивга Разкриваща истината машина на омразата И повече не ще толерирам Лъжи от кралство, основано на боязън И все пак ако нищо не съществува горе? Никаква блестяща слава и никакъв Бог? Вий не подлагате на съмнение, а сляпо вярвате Над вашето невежество ще пирувам аз Да вървят по-дяволите добродетелите, божествената любов, Идолите ви от дърво, законите ви Коленичете пред Господа си, все още невиждащи Той вижда лъжите ви Той заслепява ви със страх Око за око, зъб за зъб Сърцата ваши ще изтръгна Силом ръце на истината С безпощадни челюсти ще разкъсам Вашите немощни утроби Никакъв Бог не съществува за да ви спаси от ористта ви Вие не ще нивга видите светлината! Обречени да живеете сред лъжи! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Running Wild
”Fight The Fire Of Hate” Глупаци с мъртви души, с ръце изпънати нагоре Разпръскват терор, умиращи невинни Хвърлят бомби, с желание да убиват Бездушни роби, безгласни, безволеви Злият Умопобъркан все своята дан отрови мозъците им, обсеби душите им души на омразата, адът ви очаква Треперете от страх, когато пресичате портите му Безмозъчни фрази, изкрещявани високо Безсмислени правила, без почивка, без съмнения Ръце окъпани от кръв, парите им управляват Вземат своята дан, задоволявайки глупаците Злият Умопобъркан все своята дан отрови мозъците им, обсеби душите им души на омразата, адът ви очаква Треперете от страх, когато пресичате портите му Бори огънят на омразата Бий се срещу злото, преди да е станало твърде късно Бори се срещу този убиващ живота огън Защото когато кръвта потече, няма думи които да успокоят болката ”Treasure Island” Скуаеар Трелоуни и д-р Ливсай помолиха мен, Джим Хoукинс, да разкажа на всички цялата история за Островът, намирането на съкровището и г-н Силвър. Казаха ми да не спестявам нищо и мисля, че си го позволиха само заради това, защото основната част на съкровището е все още е налице. Лично аз мисля, че ние никога нямаше да предприемем това пътешествие и да отплаваме с „Еспаньола”, ако знаехме какво ни очаква, ако знаехме че някой от нас никога няма да се завърнат, че някой от нас щяха да умрат. Понякога цялата история нахлува в сънищата ми, превръщайки ги в най-ужасните кошмари. Тогава аз чувам виковете на загиващите, прибоят на вълните в скалите и крясъците на папагала на капитан Флинт -„Златни монети, златни монети! Ахаха! И си признавам пред теб, за нищо на света не бих се завърнал пак там, На Островът на съкровищата! Г-н Боунс се сби с Черното Куче Искаще да го разцепи на две Слепият Пю е приносителят на Черният знак Конските копита му премазаха гръбнака Картата е наша, можем да започнем своето пътуване Скуаерът осигури кораб и моряци Дългият Джон е мъжа с патерицата Но никой не знае, че ни готви капан Писъците на убитите Прибоят на вълните Адът на капитан Флинт Той ме зове Побърквам се! Островът на съкровищата Където смели мъже загинаха Еднокрак дявол, изпълзял от Ада Един алчен за съкровището си демон Покълнат остров Завинаги! Дългият Джон налага своите правила Замисля своя смъртоносен заговор Оказах се на военен съвет Какви неща чух от дъното на варела да говори това влечуго Писъците на убитите Прибоят на вълните Адът на капитан Флинт Той ме зове Побърквам се! Островът на съкровищата Където смели мъже загинаха Еднокрак дявол, изпълзял от Ада Един алчен за съкровището си демон Покълнат остров Завинаги! Виждаме земя, блестящ пясък То това може би нашият гроб Скачам в претоварената лодка Опитвам се да бъда смел Изгарящо слънце, открих Бен Гън Заговорниците държат кораба Отрязвам котвата, опитвам да го управлявам Да го освободя от ръцете Хаендс Опъвам въжетата, закона на оръдията Последното пътуване на моряците Сигурна смърт, битка при оградата Шайката на Силвър се отказва Отстъпка пред исканията му Лукав план се задвижва Разигравай ги, накарай тези негодници да кървят Тяхната глупост ще ги погуби Аз се промъквам към оградата Потта се стича по челото ми Никой не пази на бойниците, о не ! Престъпниците са тук Силвър се опитва да ме защити Но Черният знак се появи отново Той захвърли картата на земята, Той играе опасна игра Кирки, въжета и лопати Мъртъвците ни сочат пътя Няма сандъци, няма злато, няма сребро 2 гвений са цялата им награда Мускетите изтрещяват като гръмотевици Потича червената кръв Бен Гън е пазел съкровището От началото до край. Когато отплавахме обратно в морето Веригите на Силвър бяха двойно заключени Но Дългият Джон и неговият фалшив ключ Успяха да се измъкнат в мрака. ”Powder & Iron” Гръмотевиците разтърсват дървеният корпус Рейте се трошат като стъкло Оръдейният огън е непрекъснат, Нека унищожим враговете Пиратският кораб сменя курса си И флота започва преследването Опита да ги объркат, за тях е като хвърлена ръкавица Бурета с барут и гюлета, гръмотевица удря реята Разбити мачти и оплетени въжета, огънят облизва палубата Лъвските сърца са единственият начин да се надвие в тази битка Гръб в гръб, без страх от нищо, пиратите стоят твърдо Удари от светкавици, облаците дим са обвили всичко Стена от огън е покрила хоризонта Отлитащ дъх, твърде много смърт, твърде много кръв и болка Барут и желязо, залпове свалят знамето В бърза последователност удрят като гръмотевици Барут и желязо, огънят ще се развихри И дяволът ще те очаква , за да ти отнема душата Пиратите са в капан, обградени от флота Опитваш се да нахрани бесилките с телата им Пиратският кораб се движи бързо, стреляйки по всичко Военният кораб загуби тази битка, отправи се към дъното KAMELOT “What About Me” Това беше просто една нощ тя ме държеше в своите обятия, толкова здраво ние мечтаехме със звездите в очите ни но аз никога не осъзнах като дива затворена в клетка очакваща свободата като птица на земята със счупени криле ти искаш да излетиш желаеш свободата си но какво остава за мен? Това бе просто още един ден И ти искаше да кажеш толкова много неща Нашата любов бе по –силна от всякога Но ти избра свободата си като дива затворена в клетка очакваща свободата като птица на земята със счупени криле ти искаш да излетиш желаеш свободата си но какво остава за мен? Сега пясъците на времето Погребаха моето разбито сърце Ти ме навестяваш със вятъра Разбуждайки спомените ми Ти държеше ръцете си далеч от мен Изкушението е това което виждах Трябваше да бъда силен А ти искаше да бъдеш свободна Защото това всичко бе заради мен PINK CREAM 69 “Do You Like It Like That” Колко пъти съм умирал от мъка? Толкова много пъти съм бил изплашен от бъдещето? Никога не се замислях затова, но сега се питам за причината Колко сълзи, кажи ми, колко сълзи трябва да пролеем? Колко много глупаци са се заигравали със злото? Колко много „богове” са излъгали хората? Къде си ти сега, когато питам за причините ? колко сълзи трябва да пролеем? Когато улиците са пусти на теб харесва ли ти да е така? когато сърцето ти е празно на теб харесва ли ти да е така? когато джобовете са ти празни на теб харесва ли ти да е така? Когато живота ти става все по студен на теб харесва ли ти да е така? Колко лъжи можеш да кажеш, за да прикриеш една грешка? Колко вида усмивки можеш да изтренираш пред огледалото? Къде си ти сега, когато питам за причините ? Колко сълзи, кажи ми, колко сълзи трябва да пролеем? Колко хора са били съсипани набързо ? Колко обещания са били нарушени без причина? Къде си ти сега и какво ще правим утре? Колко сълзи трябва да се пролеят ? ELVENKING The Winter Wake Когато светлината започва да мъждука Смразяващ студ, бавно повяхване Поредната зимна нощ, завладява неговата прокълната душа Аз ще чакам новият слънчев изгрев Сляп в тъмнината, свидетел на собствената си смърт Поредната зимна нощ е толкова дълга Земята е облечена в най-чистото бяло Толкова чисто, колкото бях някога аз, но вече не съм Тези от вас освободени от вина Нараниха ме със своите камъни, след това се отдръпваха Погребете ме в белият сняг, аз ще се събудя неочаквано Събуждане през зимата Когато стъпките оставят следи Отстрани на мен, това го мразя Това е нощта в която ще се сблъскам със всеки свой позор Покрий ме, скрий от мен това, което виждам Малка светла снежинка, за твоето сърце и за морето Една снежинка за всички добри същества Земята е облечена в най-чистото бяло Толкова чисто, колкото бях някога аз, но вече не съм Тези от вас освободени от вина Нараниха ме със своите камъни, след това се отдръпваха Погребете ме в белият сняг, аз ще се събудя неочаквано Събуждане през зимата Аз прекарвам времето за да се взирам в звездите Докато снегът вали тихо е моето сърце Някой беше казал ,че живота дава, а след това взема Събуждане през зимата -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 07:51 PM |