![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Хайде тези, които са в кандидатстудентска възраст
![]() А тези, които вече работят или учат висше да кажат доволни ли са от работата си/да споделят впечатления от студентския живот, понеже наближава 12 клас и ми се струва, че няма да ме приемат, където искам ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
[quote name='melhaer' date='Mar 30 2007, 07:00 PM' post='150493']
[quote] Сега за простотиите - под простотии разбирам хора на по 18-19 години да ми говорят за бизнес и релаизация и кариера при положение, че има много по-хубави работи с които да се заниамват. Да обучението е важно, но не си пълнете главите с болни амбиции, защото отвисоко се пада много лошо. [/quote] Ами какво лошо има? На 18-19 години човек се вълнува точно от такива неща. Вълнува го с какво ще се занимава занапред и си дава сметка че бизнеса може би е най-доброт решение. Ако човек има много големи амбиции може да не успее да ги осъществии да падне много лошо както казваш, но пък ако няма, то тогава няма никакъв шанс да постигне нещо в живота. Така поне си мисля аз.... А и ако амбицията му е достатъчно голяма, то той ще напрви сичко за да я постигне. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 02:33 PM |