![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Хайде тези, които са в кандидатстудентска възраст
![]() А тези, които вече работят или учат висше да кажат доволни ли са от работата си/да споделят впечатления от студентския живот, понеже наближава 12 клас и ми се струва, че няма да ме приемат, където искам ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат icon_headbang[1].gif Организатор на терен icon_headbang[1].gif звучи къде къде по-елитно laugh.gif Или си бил грип? да подтоготвях терена, а също и статист съм бил:) за студент си е перфектна работа... Ноел - не казвам, че е лошо да си амбизиозен, но да не е болестно състояние - имам доста пзонати - точно в маркетингвата сфера, които навремето бачкаха като луди, кълвяха като луди, изпуснаха си някой от най-хубавите години - сега са на добри позиции с добри заплати, но с изпилени нерви:) А аз бе да се пренапъвам съм като тях - поне като финанси, от някой и по-добре:) п.с. Освен това ходя на работа след 10.30:) п.с. 1 - отклонихме се от темата - исках да ви кажа - следвайте сърцата си за това, което искате да учите:) и задължително в София! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 12:09 AM |