![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Някой чу ли последното творение на Мат Синър (Primal Fear, Sinner и още десетина други)?
Според мен страхотен албум, заслужаващ внимание. Доста различен от нещата на Primal Fear, но стила на Синър определено се усеща. Учудващо е че Мат реши да издаде два страхотни албума в два поредни месеца. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Струва ми се, че Mask Of Sanity отстъпва по тежест само на There Will Be Execution. И определено твърдя, че е добър колкото предишните 3-4. Всичките изключително интересни и силни творби.
Кога се очаква Праймъла? И траклиста известен ли е? Аз лично ще се радвам в някой от следващите им отново да чуя кавър на Синър или дори на Шива. Песни като Die On Command, Black Monday или Liberty Of Death ще звучат страхотно изпяти една, две октави по-високо. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:09 AM |