![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Sonata Arctica са любима група на доста хора във форума и не мисля, че би било излишно да имат своя тема. Конкретният повод да я създам е появата на новия албум Unia, но това не значи, че не можем да пишем и за други неща, свързани с бандата...
Аз в момента слушам новата творба за трети път и постепенно стигам до извода, че или имам някакъв проблем с възприемането на музиката им, или са се изложили доста. Много заспал албум ми се вижда, дори скучен, особено след толкова разнообразно и енергично издание като Reckoning Night. Вие как го намирате? -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Досега, във всеки един албум на Соната, имаше песни които все едно аз съм ги писал, т.е. песни които ми станаха любими за цял живот! А сега... не ми се говори дори, може ли само една песен да ме грабне?! И като гледам мненията на народа по-горе, явно повредата не е в моя телевизор! Както каза lodborg, много добри идеи, но липсва цяла добра песен! Уж си има всички, типични за Соната хорове, лирични отклонения, добри припеви, ама зад цялата лъскава конструкция, няма здрава основа. ТОВА не е ПОП МЕТАЛ БАНДА!!! или поне не беше такава....fuck!!! И Ице, да ти кажа нещо под секрет... няма да ти хареса, повярвай ми
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 07:35 PM |